Projectleider van het Techniekpact West-Friesland

Even voorstellen

Beste collega, beste samenwerkingspartner,

Mijn naam is Gerben. Onlangs ben ik aangesteld als projectleider van het Techniekpact Westfriesland. Omdat voor mij de mens achter de functie altijd centraal staat eerst iets over mijzelf. Met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in het inspirerende Hoornse havenkwartier. Hier maak ik graag een boottochtje met mijn kinderen of bezoek ik een tentoonstelling of concert. Als vrijwilliger ben ik actief voor de hockeyclub en zet ik mij in voor burgerinitiatieven en buurtfeesten.

Het project Techniekpact WF trok meteen mijn aandacht vanwege haar maatschappelijke relevantie, ambitie en integrale aanpak. Een interesse die is te verklaren door mijn achtergrond in onderwijs, welzijn en eventmanagement. Hierbij ben ik gewend om projectmatig te werken met wisselende teams en ken ik de weg in Westfriesland. De kracht van het Techniekpact WF zit hem in mijn ogen in het feit dat vele uiteenlopende partijen zich hebben gecommitteerd. Een samenwerking die meer moet opleveren dan de som der delen. Mijn uitdaging is dan ook de kennis en kunde te halen waar het zit, partijen te verbinden en als aanjager te werken aan zichtbaarheid en harde resultaten.

Ik zie uit naar een vruchtbare samenwerking. Mijn standplaats is Tabor d'Ampte maar ik zoek u ook graag op om te werken aan de kansen en uitdagingen van ons pact.

Met vriendelijke groet,

Gerben H. Bakker

 

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.