Op naar het mbo!

Leren kiezen! Op naar het mbo!

Welkom op deze speciale website voor de leerlingen en hun ouders van leerjaar 3 en 4 (basis, kader en mavo) van d’Ampte en Oscar Romero. Hier vind je een verzameling aan informatie over mbo-opleidingen. Zo proberen we je inzicht te geven in de wereld van de mbo’s.

Oriëntatie online
Een goede oriëntatie is heel belangrijk. Daarom moedigen we leerlingen aan om open dagen te bezoeken en geven we ze de ruimte om deel te nemen aan zogenaamde meeloopdagen. Het coronavirus maakt die oriëntatie dit jaar niet eenvoudig. Veel voorlichting wordt online gegeven. Waar je normaal gesproken de school bezoekt en in gesprek kunt met docenten en studenten, werkt dat nu anders. Toch doen de mbo’s hun uiterste best om jullie zo goed mogelijk te informeren. Dat doen ze op uiteenlopende manieren. Het is daarom handig om de websites van de diverse opleidingen regelmatig te bezoeken.

Wij helpen je op weg
Hieronder vind je links naar websites van de diverse opleidingen en belangrijke informatie over het inschrijven op een mbo-opleiding van je keuze. Zo proberen we je op weg te helpen. Succes met je zoektocht. Heb je nog vragen? Neem contact op met de opleiding waar jij interesse in hebt of met de decaan bij jou op school.

Tip!: Bezoek ook de website: Kiesmbo.nl

 

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.