Coronamaatregelen

Op Tabor College locatie d'Ampte volgen we de richtlijnen van het RIVM en proberen we de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Mondkapjes
Het dragen van een mondkapje op school is verplicht als de leerling/medewerker/bezoeker zich verplaatst door het gebouw. Dat geldt met name bij leswisselingen en gedurende pauzes in binnenruimten. Indien de leerling buiten pauzeert hoeft de leerling geen mondkapje te dragen. Dit geldt ook als de leerling tijdens de pauze aan een tafel zit. Een docent kan een leerling verzoeken om tijdens de les een mondkapje te dragen als er geen voldoende afstand gehouden kan worden (bijvoorbeeld tijdens practica).

Coronaregels op d'Ampte
- Houd 1,5 meter afstand 
- Gebruik desinfecterende handgel 
- Gebruik de aangegeven looproute en trappen
- Maak stoel en tafel schoon bij binnenkomst
- Na toiletgebruik verplicht handen wassen 
- Was je handen regelmatig
- Gooi je papieren zakdoekjes weg
- Hoest of nies in je elleboog
- Geen handen schudden
- Plaats folie op toetsenbord en muis
- Blijf thuis bij verkoudheidsklachten

Triage bezoekers
Wilt u de school bezoeken? Maak dan een afspraak en print dit triage-formulier uit en lever het in bij de receptie of scan de QR code bij de receptie en vul het formulier digitaal in bij aankomst. 
Wij gaan ervan uit dat de controlevragen naar eer en geweten worden beantwoord. Heeft u klachten dan kunt u een nieuwe afspraak maken als u weer klachtenvrij bent.

Beslisboom 12+
Deze beslisboom (15 febr. 2021) is ontwikkeld op basis van de richtlijnen van het RIVM en is een leidraad voor ouders van kinderen vanaf ca. 12 jaar in het voortgezet onderwijs, studenten in het MBO en hoger onderwijs, werkende jongeren en volwassenen.

Meer informatie
Klik hier om naar de informatiepagina te gaan van de Rijksoverheid over het coronavirus en onderwijs. 

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.