Londen 2017

Gaan we wel of gaan we niet……???? We gingen!

Op stap met 116 enthousiaste leerlingen en 11 nog enthousiastere begeleiders vertrokken wij op 3 juli bijna op tijd  richting de boot die ons naar Londen zou brengen. Bijna op stap zonder je ID kaart is geen goed idee dus hup hup; je ouders lief aankijken, op laten halen en gaan met die banaan.

De overtocht verliep, op wat flinke deining na, soepeltjes en zonder spugen kwamen we aan op het vasteland. Aldaar reisden wij verder richting de gastgezinnen.

Naambordjes omhoog en zoeken maar naar je nieuwe “ouders” voor deze week. Binnen anderhalf uur was iedereen onder de pannen.

De dagen waren goed gevuld! We namen steeds de metro om de Londen walk te doen, de Big Ben te bekijken, in het Londen Eye te draaien en naar het Olympic Park te gaan. Ook Camden Market, Windsor Castle, Wembley stadion, Ripley’s Believe It Or Not, werden door groepjes bezocht. Vooral de shoppingmalls deden het goed! Er is een nieuwe trend; na de badslippers, zijn het nu  de roze pantoffels! De laatste avond hebben we afgesloten met een bezoek aan een musical. We konden kiezen uit Mama Mia, Thriller en Lion King. Indrukwekkend allemaal!

Ook de McDonalds heeft flink verdiend aan locatie d’Ampte! Uiteraard was menigeen blij om thuis weer te genieten van moeders kliekje.

Kortom;  een heel leerzame, drukke, zeer warme (!) maar vooral onwijs gezellige week met super-leerlingen in Londen!

Namens het hele team: Bekkoui, Blokdijk, Dekker, De Krijger, de Meza , Van Ham, De Jong, Verdonschot, Van Diepen en Atsma.

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.