E&O naar Bataviastad

E&O naar Bataviastad

Afdeling economie en ondernemen brengt bezoek ook Bataviastad

De leerlingen van economie en ondernemen waren vandaag welkom voor een rondleiding door Bataviastad. In de lessen economie en ondernemen wordt uitgebreid aandacht besteed aan het presenteren en stylen van producten. Daarnaast leren zij hoe je een product goed in de markt kan zetten.

De dag In Bataviastad begon met een algemene presentatie van de zoon van onze directeur medewerker bij Bataviastad. Hij heeft de leerlingen verteld over de werkwijze in Bataviastad. De leerlingen waren onder de indruk en vroegen zich af of hij de nieuwe directeur van d’Ampte zou worden :).Na de presentatie kregen de leerlingen een tweetal rondleiding van de medewerkers die in Bataviastad verantwoordelijk zijn voor het stuk visual merchandising. Kort gezegd kregen de leerlingen een uitleg over de inrichting van de winkels en etalages. Waar moet je allemaal opletten en hoe trek je de klanten naar jouw winkel. De leerlingen hebben veel nieuwe termen geleerd en zijn een stuk wijzer over alles wat er rondom een winkel en grote organisatie als Bataviastad gebeurt.

Na de rondleidingen was er uiteraard ook tijd om zelf lekker te shoppen en eventueel wat lekkers te halen. Hier werd gretig gebruik van gemaakt en ik denk een prachtige afsluiting van dit jaar. Vandaag hebben wij wederom genoten van een groep enthousiaste leerlingen.Natuurlijk zien wij dat de vakantie in zicht is en dat de motivatie iets minder wordt, maar ondanks dat hebben de leerlingen een mooi positief beeld van d’Ampte achtergelaten.Ik wil direct van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor een succesvol jaar. We hebben heel veel medewerking van de ouders en leerlingen ervaren. We moeten het met zijn allen doen en dan is die fijne samenwerking van harte welkom.

Wij wensen jullie allen een hele fijne vakantie en zien jullie in september.

Groeten team economie en ondernemen

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.