Kansrijk vmbo

vmbo congres 2016

 

 

                   

 

Meer aandacht voor het vmbo is hard nodig. Net als meer investeringen in deze kansrijke onderwijssoort. We moeten immers op een goede en eigentijdse manier blijven aansluiten bij de (technologische) ontwikkelingen in de maatschappij. Daarom organiseert Tabor d'Ampte het congres Kansrijk vmbo.

Wil jij je laten informeren over actuele ontwikkelingen in het vmbo? Wij nodigen je uit om op 7 december onze gast te zijn op het congres Kansrijk vmbo.

 

Programma

Kansrijk vmbo biedt een afwisselend programma met boeiende presentaties, lezingen en workshops. Een kleine greep: ‘Herkenbaar vmbo met sterk vakmanschap’, ‘Het nieuwe vmbo’, ‘Hoe versterken we de mavo-route i.s.m. het mbo’ en ‘Trends op de arbeidsmarkt’. Meer informatie over de invulling van de middag vind je in deze folder.
 

Voor wie

Het congres is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor goed vmbo. Of je nu werkzaam bent in het PO, VO (vmbo), mbo, het (regionale) bedrijfsleven of de (lokale of regionale) overheid, je bent van harte welkom! Let wel op: het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je vandaag nog aan via dit aanmeldformulier.
 

Zij zijn er ook

Cabaretier en oud-docent Peter Heerschop verzorgt een prikkelende inleiding waarin hij zijn kijk op kansrijk vmbo uiteenzet. Hoogleraar Victor Lamme houdt een presentatie over de effecten van praktijkvakken en creatieve en sportieve vakken op het leren. Oud-hockeyinternational en presentator Tom van ’t Hek neemt je aan het einde van de dag mee in zijn visie op talentontwikkeling. 
 

Laat je overtuigen

Bekijk dit filmpje.


                                        

Meer informatie

Voor het laatste nieuws over het congres bezoek je regelmatig de website: kansrijkvmbo.tabor.nl. Een week voor het congres vind je daar ook het totale overzicht van workshops en lezingen. Op de dag van het congres kun je daaruit een keuze maken.

Ik hoop je te mogen begroeten op 7 december aanstaande. Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
 

Stef Macke
Directeur Tabor College, locatie d’Ampte
 
PS: De deelname aan Kansrijk vmbo is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Wil je zeker zijn van deelname? Meld je dan vandaag nog aan via onderstaande aanmeldknop.

                                                                             

 

 
                                                                
                                   Copyright © 2016 Tabor College d'Ampte, Alle rechten voorbehouden.
                                                            Medewerkers Tabor College d'Ampte

                                                                            Ons adres is:

                                                                    Tabor College d'Ampte

                                                                        Berkhouterweg 5

                                                                         Hoorn, 1624 NS

                                                                           Netherlands

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.