De iPad

iPad op d'Ampte

Op het Tabor College willen we graag dat je het beste onderwijs krijgt dat bij jou past. Dat betekent dat we met jou kijken wat voor jou het beste onderwijsprogramma is. Natuurlijk is dat niet voor iedere leerling hetzelfde programma, iedere leerling is anders en heeft andere wensen en vragen. Dat heet bij ons op school de persoonlijke benadering, of maatwerk. De iPad - die we naast de gewone boeken gebruiken - helpt daarbij. 

Hoe kom je aan de iPad?

Elke leerling op het Tabor College moet in het bezit zijn van een eigen iPad. Op de website http://ipadwebshop.tabor.nl vinden je ouders daarvoor onze speciale regeling. Voor schooljaar 2020-2021 is het bezit van (minimaal) de iPad Air 2 en minimaal iOS12 een vereiste.

Aanschafregeling

Voor ouders van onze (toekomstige) leerlingen hanteren wij de volgende aanschafregeling:

Ouders/verzorgers schaffen de iPad aan via de webshop van het Tabor College.
A: u betaalt in één keer; verzekering (en hoes) zijn hierbij verplicht (gereduceerd tarief);
B: u kiest voor een huurkoop-constructie. Voordeel is dat er betaald kan worden in termijnen en er wordt niet gekeken naar BKR-notering.

Voor zowel optie A als optie B geldt dat de technische support en een goed gedekte verzekering, geregeld zijn via school. Er is een klein eigen risico.

Na aanmelding van uw kind voor één van onze scholen, volgt in mei 2020 de definitieve betalingsregeling op papier en digitaal op onze website.

Kunt u de iPad niet betalen, dan kunt u via de Stichting Leergeld een kwijtscheldingsbewijs krijgen. Het Tabor College zorgt dan voor de iPad, u hoeft in dat geval niet via de webshop te bestellen.

Bent u reeds in het bezit van een iPad Air 2 (of een gelijkwaardig later model) die u uw kind wilt laten gebruiken op het Tabor College? In sommige gevallen is dat mogelijk. Hiervoor wordt een overeenkomst tussen u en het Tabor College gesloten, zodat wij de iPad netjes kunnen inrichten voor gebruik op school. Meer informatie hierover kunt u krijgen bij de school van uw keuze.

d'Ampte is een van de drie locaties van het Tabor College.